THE MOVEMENT CLINIC

Welkom in de bewegingspraktijk!

U heeft een lichamelijke klacht: een spontane blessure, misschien al langdurige pijn of vermoeidheid. Misschien protesteert uw lijf tegen overbelasting, ‘stress’ of onrust. We letten in onze praktijk sterk op de achtergronden van uw klacht: uw thuissituatie of uw werkomstandigheden. We nemen veel tijd voor het gesprek erover en verwachten dat u ook thuis zelf bereid bent uw klacht aan te pakken. We geven u daar alle ondersteuning voor.

In de bewegingspraktijk kunnen wij u helpen de pijn te verlichten, het gewricht te beschermen, maar ook ervoor te zorgen dat u aan het werk blijft en dat u snel weer beter wordt. EEN AANTAL KLACHTEN STAAN HIER BESCHREVEN. Complexe aandoeningen vragen meer tijd. In dat geval dient er meestal wel iets 'geleerd' te worden. We noemen onze aanpak ‘DoorvoeldBewegen©'.

Soms zijn er redenen die het herstelproces in de weg blijven staan. We noemen dat de ‘ja-maar-patiënt’. Ook daar hebben we aandacht voor. Lees verder onder Beweegredenen.be 

Bewegingsconsulent Jan b Eyskens (1952) heeft meer dan 35 jaar ervaring als licentiaat in de Kinesitherapie en motorische revalidatie. Hij is ook docent en inspirator van kinesitherapeuten die opgeleid worden tot bewegingsconsulent. Zelfvertrouwen (her)vinden, in je kracht komen en leren luisteren  naar je lichaam (voelen dus...) staan bij hem centraal. Hij heeft praktijken in Antwerpen en in Gent. ‘Taal komt vaak te laat’ is zijn lievelingsuitspraak.